TOSHIBA TOPLOTNE ČRPALKE

Toshiba toplotne črpalke zrak-voda predstavljajo učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja. Kombinacija prepričljive cene, zmogljivosti, zanesljivosti, energetske učinkovitosti in uporabniku prijaznega upravljanja pripomore k temu, da so toplotne črpalke Toshiba idealen ogrevalni sistem.  

Pri podjetju Experto International d.o.o. smo že več kot 25 let ponosen avtoriziran partner podjetja Toshiba, in sicer na področju prodaje, svetovanja in servisiranja. Naše podjetje ima edino v Sloveniji pridobljene vse tehnične certifikate proizvajalca Toshiba, ki dokazujejo našo strokovno usposobljenost, da z lastnimi kadri poskrbimo za uspešno servisiranje in vzdrževanje Toshiba toplotnih črpalk. Pohvalimo se lahko z izvedbo toplotne črpalke v šolskem centru Toshiba za celotno južno in vzhodno Evropo.  

toshiba estia

ZAKAJ IZBRATI TOSHIBA TOPLOTNO ČRPALKO?

UČINKOVITA

Zaradi dodelane tehnologije je topla voda na voljo celo pri ledenih –25 °C zunanje temperature. Dosegajo energetske razrede do A+++.

ZANESLJIVA

Na napravo ESTIA se lahko vedno zanesete. Najvišja KAKOVOST znamke Toshiba – praktično ne potrebuje vzdrževanja in ima vgrajeno zaščito pred zmrzovanjem.

OKOLJU PRIJAZNA

Uporaba obnovljive energije iz zraka v kombinaciji z električno energijo iz obnovljivih virov poskrbi za popoln ogljični odtis.

CENOVNO UGODNA

V primerjavi z drugimi sistemi je Toshiba toplotna črpalka cenovno ugodna tako enkratna naložba kot tudi redno delovanje.

PRILAGODLJIVA

Preprosta in prostorsko nezahtevna namestitev pri novogradnjah in sanacijah. Omogoča kombinacijo z obstoječim ogrevalnim sistemom.

ESTIA R32

NAJVIŠJA UČINKOVITOST IN OKOLJU PRIJAZNO HLADIVO R32
toshiba toplotne črpalke

Nova toplotna črpalka TOSHIBA ESTIA R32 All-In-One je kompaktna notranja enota idealna predvsem za novogradnje. Nudi vse prednosti ESTIA R32 Hydroboxa, hkrati pa že ima vgrajen do 210 litrski zalogovnik. Primerna je za ogrevanje in hlajenje prostorov in sanitarne vode ter je kompatibilna z obstoječim sistemom ogrevanja in številnimi načini ogrevanja.

ESTIA SERIJE 5

HLADIVO R410A - STANDARDNA ALI HI POWER IZVEDBA
toplotne črpalke toshiba

Toplotna črpalka v obliki Split-sistema, ki nudi ogrevanje in hlajenje. Kombinacija zunanje enote in notranje hidro enote omogoča oskrbo vseh uporabnikov, kot so hranilnik za toplo vodo, konvektorji, radiatorji ali talno ogrevanje. Na voljo je tudi zmogljivejša izvedba ESTIA HI POWER. Toplotno črpalko se lahko kombinira z obstoječim sistemom ogrevanja.