TOSHIBA KLIMATSKE NAPRAVE

Toshiba klimatske naprave za domačo in lažjo poslovno uporabo nam olajšujejo življenje. Poskrbijo za dobro počutje, večjo storilnost, ščitijo naše zdravje in poskrbijo za boljši spanec. Toshiba klimatske naprave obljubljajo tiho in zanesljivo delovanje ter čist zrak. Toshiba klimatske naprave ustvarjajo popolno klimo v prostoru z združevanjem intuitivnega uporabniškega krmiljenja in tehnologijo hibridnih inverterjev ter rotacijskih batnih kompresorjev lastne znamke. Z inteligentnim uravnavanjem se izjemno učinkovito in natančno proizvaja potrebna količina hladiva ali toplotne energije. Naprave višje vrednosti ponujajo dodano vrednost v treh dimenzijah: večja energetska učinkovitost, manjši hrup in še učinkovitejši sistem za čiščenje zraka. V tem se razlikujejo serije Toshiba klimatskih naprav. Prednosti tehnologij Toshiba temeljijo na desetletjih izkušenj pri izdelavi sistemov klimatizacije. Možne so izvedbe Single-Split, torej ena notranja enota in ena zunanja enota, ter izvedbe Multi-Split, kjer je mogoče na eno zunanjo enoto priključiti do 5 notranjih naprav. Pri podjetju Experto International vam nudimo celoten kontingent Toshiba klimatskih naprav. Celotno ponudbo si lahko ogledate v katalogu, na strani pa vam predstavljajo nekaj najbolj popularnih naprav v trenutni ponudbi. 

TEKSTILNO OBLIKOVANJE

Oblikovalska stenska naprava višjega srednjega razreda z vsestransko zasnovo s tekstilno prevleko, največjo energetsko učinkovitostjo in integriranim modulom za povezavo Wi-Fi. Za uporabo z 1:1 zunanjo napravo Single ali v kombinaciji z drugimi notranjimi napravami na 2- do 5-prostorski zunanji napravi Multi.

VSESTRANSKA REŠITEV

Elegantna stenska naprava z brezšivno zasnovo brez leska. Največja energetska učinkovitost v povezavi z zračnim filtrom Ultra Pure in udobnim daljinskim upravljalnikom. Porazdelitev zraka Careflow v prostoru zagotavlja zračni pretok brez prepiha.

UGODEN ZAČETEK

Odličen prvi korak v svet klimatizacije z invertersko tehnologijo in vsemi funkcijami, ki so res potrebne. Vključno z zelo tihim delovanjem za zunanjo in notranjo napravo. 

PREMIUM SINGLE- IN MULTI-SPLIT

Daiseikai 9 povezuje oblikovanje z udobjem in učinkovitostjo na najvišji ravni. Popolne značilnosti delovanja za zunanjo in notranjo napravo, skupaj z brezčasno obliko, sistemom zračnih filtrov najvišje vrednosti, porazdelitvijo zraka 3D in funkcijami za uporabnike, ki ponujajo praktično vse, kar želite. 

PRIMERNO ZA VSAK PROSTOR

Čeprav je naprava manjša od običajnih grelnih teles (radiatorjev), ima funkcije ogrevanja in hlajenja. Izbirate lahko med različnimi načini izpihovanja zraka in stopnjami hitrosti ventilatorja. Zaradi edinstvenega učinka talnega ogrevanja bodo vaše noge na toplem.

360° ZRAČNEGA UDOBJA - SAMO MULTI-SPLIT

Panel Slim s samo 62 x 62 cm za popoln videz v rasterskem stropu. Dodatni senzor premikanja varčuje z energijo, ko v prostoru ni oseb. Posebna oblika zračnih loput kasetnih naprav zagotavlja popolno porazdelitev zraka v radiju 360° okoli naprave. Tako se prepih učinkovito prepreči tudi v večjih prostorih. Topel zrak se od spodaj sesa v navpični smeri. 

NE VESTE ZA KATERO NAPRAVO BI SE ODLOČILI?

Uporabite naš vprašalnik!