KATERA TOSHIBA KLIMA JE PRAVA ZAME?

»TOSHIBA klima je sinonim za vrhunsko učinkovitost, vsestransko nadgradljivost in vodilno kakovost. Vlaga v najnaprednejše tehnologije, da bi našla v prihodnost usmerjene rešitve za naš svet in izboljšala kakovost življenja.«

1. KORAK: ZAHTEVANA ZMOGLJIVOST

Za izbiro naprave, ki bo ustrezala vašim potrebam, je treba vnaprej izračunati hladilno ali ogrevalno moč. Pri tem sta pomembna zlasti velikost prostora in intenzivnost sončne svetlobe. Vendar je treba upoštevati tudi druge dejavnike, kot je geografsko območje, uporaba prostora ali dodatni viri toplote, zato družba TOSHIBA priporoča, da se obrnete na usposobljene strokovnjake, ki vam lahko pripravijo natančen in zanesljiv izračun. Pri nas ste na pravem mestu, saj smo že od leta 1993 premium partner podjetja TOSHIBA.

2. KORAK: SINGLE-SPLIT ALI MULTI-SPLIT

Medtem ko so sistemi Single-Split sestavljeni iz ene notranje in ene zunanje naprave, ki sta povezani z bakreno cevjo, je mogoče pri sistemih Multi-Split na eno zunanjo napravo priključiti do pet notranjih naprav po lastni izbiri. Sistem Multi-Split je primeren za različna klimatska območja oziroma za več prostorov ali velike prostore. Bistvene prednosti so majhne prostorske zahteve za zunanjo napravo in preprosta namestitev.

3. KORAK: PRIMERNA NOTRANJA NAPRAVA

Stenski, konzolni, kasetni in kanalski modeli se razlikujejo po zmogljivosti, obliki in funkcijah filtrov. Kombinirate jih lahko poljubno. Kasetne naprave so prava izbira za namestitev v spuščeni strop. Če želite, da je klimatska naprava skoraj neopazna, lahko v spuščeni strop vgradite kanalsko napravo. Za naknadno namestitev priporočamo konzolne ali stenske modele.

4. KORAK: PRIMERNA ZUNANJA NAPRAVA

V zunanji napravi je toplota oddana in hladilna tekočina se vrne v notranjo napravo. Rezultat: zrak se ohladi. Katera zunanja naprava je prava za vas, je odvisno predvsem od zahtevane zmogljivosti in števila priključenih notranjih naprav.

UGOTOVI KATERA TOSHIBA KLIMA JE PRAVA ZATE

ZAUPAJTE STROKOVNJAKOM!

Na podlagi skoraj 30-letnih izkušenj na področju klimatizacije in na tisoče uspešno prodanih in zmontiranih naprav vam nudimo osebno svetovanje. Pošljite nam vaše želje in podatke o prostoru/ih, ki jih želite klimatizirati in za vas bomo pripravili ponudbo za naprave in montažo.